Beställ av oss

Du är välkommen att ringa in din order på telefon 031-91 92 54 (vardagar mellan 08:00 och 16:00) eller maila order@lbmautoparts.se (vi svarar alltid i princip omgående under kontorstid).

Det går även att faxa till 031-91 92 16 eller besöka oss här på plats mellan 08:00 och 16:00 på Lärlingsgatan 1 i Stenungsund.

TIPS! Om du hittar de reservdelar du behöver i Transtars katalog så underlättar det om du har artikelnumret, men annars hjälper vi dig naturligtvis att hitta rätt ändå!

Frakt

Om du vill så ordnar vi naturligtvis med frakt. Vi erbjuder förmånliga fraktpriser via Posten eller DHL både för både paket och pall.

Betalning

Om du inte har konto hos oss (endast för företag) finns det två betalningsalternativ:

  • E-faktura (förskott). När din order är klar för leverans så skickar vi dig en faktura via e-mail. När din betalning finns registrerad på vårt konto så skickas ditt paket omgående med valt fraktsätt.
  • Postförskott (postens avgifter tillkommer). Du betalar helt enkelt när du får paketet i handen.

Nya företagskunder är välkomna att ansöka om konto här.

Besök oss!

Föredrar du att komma in till vårt försäljningskontor i Stenungsund så går det även att betala med de vanligaste bank- och kreditkorten (ej American Express). Personliga besök är mycket välkomna, kaffekannan står på!