ALLT för automatlådor, DSG/DCT och manuella växellådor

Det kan vara bra att veta att det finns en leverantör som tar sina kunder på största allvar, oavsett om du bara behöver få rätt O-ring till en kolv eller en pålitlig leverantör till produktion av lite större serier. Vårt måtto är att ingen order är för liten för att expediera – och inte för stor för den delen heller.

Vår verksamhet är helt inriktad på att leverera reservdelar av hög kvalitet till automatväxellådor av varierande fabrikat. LBM:s leverantörer finns i USA, Asien och naturligtvis Europa. Målet är att hela tiden sträva efter att ha ett komplett lager hemma som motsvara våra skandinaviska kunders behov.

LBM Autoparts grundades 1991 i Landvetter av Mikael Thor. Han har drivit företaget med en personlig och engagerad service alltsedan starten. Sedan sommaren 2012 är LBM ett företag inom STS-gruppen med kontor, lager och verkstad i Stenungsund strax norr om Göteborg.

Hjärtligt välkommen till LBM Autoparts!
  …och du, glöm inte att ingen order är för liten

 

  

Bolagsgruppen i vilken LBM ingår, är en av norra Europas största tekniska center för automatväxellådor. Ingen annan stans finns så mycket samlad kunskap på ett ställe. Automatlådecentrum i Stenungsund har funnits sedan 1969 och genom systerföretagen Scandinavian Transmission Service AB och Svensk Transmission & Motor blir vi tillsammans en komplett leverantör av såväl reservdelar som kompletta utbytesväxellådor. Det är du som kund som själv väljer om du vill göra jobbet själv och köpa delarna löst eller köpa en komplett växellåda av oss. Genom att samverka med övriga bolag inom gruppen blir vi på LBM det lilla personliga företaget med det stora företagets resurser. På det sättet kan vi naturligtvis hålla en hög servicenivå och konkurrenskraftiga priser.