Sveriges ledande distributör av automatväxellådsdelar söker säljare!

Vi söker dig som har ett gediget teknik- och motorintresse. Du får gärna ha erfarenhet av liknande säljjobb sedan tidigare men absolut viktigast är din personlighet och vilja att utvecklas inom säljområdet. Du skall ha lägst gymnasiekompetens, självklart ha B-körkort samt behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vår arbetsmiljö är internationell, därför är det meriterande om du talar något ytterligare språk, speciellt finska, norska eller något av de baltiska språken. Det är bra om du har arbetat i något av de vanligaste affärssystemen och är van att söka information på egen hand t.ex. via webbaserade sökverktyg.

Vi söker dig som har hög ambitionsnivå med egen initiativförmåga, är strukturerad, noggrann, social, serviceinriktad och är van att uttrycka dig korrekt i tal och skrift. Du bör kunna hantera många saker samtidigt och vara öppen för snabba ändringar i planerna för dagen.

Om du tror detta är något för dig så, skicka då din ansökan till oss bestående av ett personligt brev (max en A4) samt CV (är du under 25 år vill vi gärna att du kompletterar med senaste betyg).

Ansökan senast den 3:e april till info@lbmautoparts.se

Frågor besvaras av Jenny Linde 0303-727880.

Välkommen att söka till framtiden!

 

LBM Autoparts AB ingår sedan sommaren 2012 i STS-gruppen som är en koncern i Stenungsund verksamma inom fordonsindustrin med ca 40 anställda. LBM jobbar uteslutande med försäljning och distribution av reservdelar för automatväxellådor till personfordon och lätta lastbilar. Vi har allt från filter, packningar, växellådsoljor till mer hårda delar som ventilhus, convertrar, kolvar och trummor. Vi jobbar med kända varumärken som ZF, Ford, GM, Toyota, Borg Warner, Allison, Aisin, Mercedes och Mitsubishi för att bara nämna några. Företaget är den ledande aktören i Sverige och har en ambitiös expansionsplan i övriga nordiska länder samt Baltikum. Då företaget är i en kraftig expansionsfas ges nu möjlighet att börja arbeta i en helt ny och ung försäljningsorganisation med fokus på kvalitet, tillgänglighet och snabb service. För mer information, besök www.lbmautoparts.se. 

Vi söker nu en ambitiös säljare att förstärka vårt duktiga säljteam med. Tjänsten är i första hand ett innesäljsuppdrag där man jobbar enligt principen ”ax till limpa” med ordermottagning, plocka/packa kundordrar, fakturering samt uppföljning. Inköp och materialanskaffning sköts också inom säljteamet. Våra säljare har ansvar för en egen kundstock samt arbetar med att uppsöka nya kunder. Ett mindre antal resdagar vid behov t.ex. i samband med mässor och kundbesök ingår också i tjänsten.